Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat

Tijdens het Bigbandfestival is er morgen ook een uitgebreide expositie te bezoeken van de Goorse fotografe Barbara Trienen. Zij heeft vrouwelijke helden in beeld gebracht. “De superhelden die we kennen zoals Batman, Superman en Iron Man zijn gek genoeg allemaal mannen. Dat vind ik niet echt van deze tijd. Ik heb geprobeerd mijn vrouwelijke superheld anno 2022 te fotograferen. Zij gebruikt haar kwetsbaarheid als super-power.” De serie is te bekijken in de Kerkstraat tussen De Zon en de Waterstraat.

Gerelateerde berichten

  • EetcafĂ© als expositieruimte17 november 2020 EetcafĂ© als expositieruimte De serre van Bar Bistro d Olde Smidse is omgetoverd tot een expositie-ruimte die door de Goorse fotografes/kunstenaressen Karien Bergboer en Barbara Trienen een nieuwe 'take away' wordt […]
  • Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof29 juli 2019 Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof Er wordt op 8 september een bijzondere foto-expositie ge-opend over de jubilerende Goorse Biertent Rellie. Het Goorse keurkorps dat jaarlijks met veel spektakel de Schoolfeestoptocht […]
  • “Het is een leefwijze”3 september 2019 “Het is een leefwijze” "Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert." Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen […]
  • Bigbandfestival in beeld…23 april 2019 Bigbandfestival in beeld… Het was een prachtige stralende dag met in totaal meer tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers in het Goorse centrum ondanks de kampioenswedstrijd van FC Twente. Het Bigbandfestival Goor is […]
  • Raad van State: Lidl kan door met verleende vergunning28 april 2022 Raad van State: Lidl kan door met verleende vergunning De nieuwe Lidl aan de Kerkstraat is al bijna een feit maar toch liepen er nog procedures over het aantal parkeerplaatsen en de laad- en losplaats. Omwonenden vinden dat er te weinig […]