Ronde van Goor ter ziele

Het is een wielerronde met een rijke historie en vele grote namen als winnaars maar de Ronde van Goor is verleden tijd en keert niet terug op wielerkalender. Reden is het gebrek aan genoeg financiële middelen en het feit dat Goor Collectief heeft aangegeven dat ze de Ronde van Goor in het centrum liever niet meer in het centrum zien. De laatste twee jaar werd de Ronde van Goor mede om die reden in het buitengebied afgewerkt. Ook het gebrek aan vrijwilligers is één van de oorzaken dat de Ronde van Goor nu ter ziele is.

Gerelateerde berichten

  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september26 juli 2021 Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de […]
  • Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor5 september 2020 Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor Hoewel de wedstrijd dit jaar in verband met de corona maatregelen niet in het centrum werd georganiseerd, is zaterdag de Ronde van Goor verreden. Daarbij kreeg de koers voor het eerst […]
  • Ronde van Goor gaat door21 augustus 2020 Ronde van Goor gaat door Er wordt dit jaar toch een Goorse wielerronde verreden, op zaterdag 5 september, de datum die oorspronkelijk ook voor de koers voorzien was. Niet zoals traditioneel in het Goorse centrum, […]
  • Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente10 maart 2020 Goorse wielerronde finale VIRO Criterium Cup Twente De Ronde van Goor is dit jaar de finalewedstrijd van alle categorieën binnen de VIRO Criterium Cup Twente. Door het eenmalig wegvallen van de Ronde van het Villapark in Nijverdal, waar de […]