Hector onderuit tegen FC Eibergen

SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een gelijkopgaand eerste half uur me twee schietkansen voor Wesley Zwoferink, kreeg Eibergen een strafschop nadat een aanvaller in de 16-meter werd getoucheerd door invaller-doelman Raoul Jordens. Hij verving Koen Eekhout die met een schouderblessure een aantal weken is uitgeschakeld. De penalty werd benut waarna Eibergen voor rust ook nog op 0-2 kwam nadat door slecht uitverdedigen een bal van binnen het strafschopgebied simpel binnen kon worden geschoten…

In de tweede helft had Eibergen de overhand en werd het duel beslist door een ongelukkig moment van de Hector-goalie die een bal onder zijn voet door liet gaan: 0-3.