Hector onderuit tegen FC Eibergen

SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een gelijkopgaand eerste half uur me twee schietkansen voor Wesley Zwoferink, kreeg Eibergen een strafschop nadat een aanvaller in de 16-meter werd getoucheerd door invaller-doelman Raoul Jordens. Hij verving Koen Eekhout die met een schouderblessure een aantal weken is uitgeschakeld. De penalty werd benut waarna Eibergen voor rust ook nog op 0-2 kwam nadat door slecht uitverdedigen een bal van binnen het strafschopgebied simpel binnen kon worden geschoten…

In de tweede helft had Eibergen de overhand en werd het duel beslist door een ongelukkig moment van de Hector-goalie die een bal onder zijn voet door liet gaan: 0-3.

Gerelateerde berichten

  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Hector pakt eerste punt van het seizoen24 oktober 2021 Hector pakt eerste punt van het seizoen Hector speelde vanmiddag op het eigen Doesgoor met 3-3 gelijk tegen sv Delden, vooraf de nummer 2 van de ranglijst, en pakte daarmee het eerste punt in dit seizoen. En dat hadden er […]
  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]