Ook vioolcursus in De Reggehof

Naast de saxofooncursus biedt Home of Talents ook een kosteloze sessie aan voor de viool. In de vioolcursus ‘van niets tot iets’ ga je onder leiding van docent Dries Lansdorp kennismaken met de eerste beginselen van het spelen op een viool. In acht lessen leer je hoe je op een viool speelt en hoe je dit samen in een groep doet. De cursus bestaat uit acht lessen van een uur, op woensdag van 14:45 tot 15.45 uur. Aanmelden kan via de site.

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursussen voor mantelzorgers5 februari 2022 Gratis cursussen voor mantelzorgers Veel mantelzorgers zorgen goed voor een ander, maar dan vergeten ze zichzelf. Hierdoor kunnen ze in sommige gevallen overbelast raken. Salut organiseert om die reden de cursus “De kunst […]
  • Slotconcert muziekschool3 juli 2019 Slotconcert muziekschool De samenspel-weken van de Muziekschool Hof van Twente worden komende vrijdag afgesloten met een slotconcert. Dat begint dan om 19.00 uur in De Reggehof en is voor iedereen gratis […]
  • Groene handen-cursus voor kinderen27 februari 2018 Groene handen-cursus voor kinderen Het komt uit de koker van een aantal kinderen en het Creatief Centrum van de Reggehof pakte het op. In samenwerking met de Stadslandbouw Hof van Twente komt er een zogenoemde Groene […]
  • 31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]
  • Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week6 mei 2015 Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar […]