Ook de Schoolfeestkrant komt weer terug

Na twee onbeschreven jaren kom er dit jaar ijs en weder dienende ook weer een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van het Feest der Feesten wordt sinds 2009 goed ontvangen door de inwoners met de mooiste weetjes. De redactie van deze site is op dit moment druk bezig om weer een nieuwe exemplaar uit te brengen. In de krant, die huis-aan-huis wordt bezorgd, staan allerlei nieuwtjes en wetenswaardigheden over het Goorse School- en Volksfeest alsmede verhalen met betrokkenen op de verschillende domeinen. Hebt u tips, mail dan naar de redactie zodat wij de mooiste verhalen op papier kunnen zetten.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]
  • Tiende Schoolfeestkrant in de pen30 mei 2019 Tiende Schoolfeestkrant in de pen Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is op […]
  • Schoolfeestkrant met de primeur van ‘Laat me zien hoe hard je gaat’…15 juni 2018 Schoolfeestkrant met de primeur van ‘Laat me zien hoe hard je gaat’… De Schoolfeestkrant is uit en dat gaat hand in hand met de presentatie van het nieuwe Schoolfeestlied voor dit jaar. 'Laat me zien hoe hard je gaat' is de titel van het nummer dat is […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)14 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Een ware traditie. Het posten van foto's op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt ook op de Mont Ventoux. De historische berg in […]