Drukt Hector Twenthe echt in de problemen in stadsderby?

Het is een broederstrijd met grote belangen. De kraker tussen Hector en Twenthe in de kelder van de vierde klasse B. Zondag kruisen zij de degens op Sportpark Doesgoor en met name voor Twenthe is het zaak om de vrije val een halt toe te roepen. De ploeg verloor namelijk al drie duels op een rij. Daartoe zal trainer Mark Bolink van de Tricolores ook ongetwijfeld naar andere spelers grijpen om zijn groep op scherp te zetten in de strijd om lijfsbehoud. Hector, dat één puntje minder heeft, kan bij een zege zelfs over Twenthe klimmen op de ranglijst. De marge naar de gevarenzone is maar drie punten. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij Bornerbroek. De verslagen later dit weekend.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint derby van Hector13 februari 2022 Twenthe wint derby van Hector De lokale tweestrijd tussen Twenthe Goor en sv Hector is een prooi geworden voor de thuisploeg. Twenthe zegevierde met 2-0 over de groen-witten. Het eerste wapenfeit was een vrije tap van […]
  • Herstart competitie met derby Twenthe versus Hector3 februari 2022 Herstart competitie met derby Twenthe versus Hector Twenthe en Hector hervatten de competitie volgende week meteen met de onderlinge broederstrijd. De Derbi di Goor staat op de rol op Sportpark Piepwillem. Aftrap bij de Tricolores is om […]
  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]