Prins Constantijnschool in Hart van Nederland

De Goorse Prins Constantijnschool was gisteren uitgebreid in beeld bij het nieuws-programma Hart van Nederland op SBS. Een cameraploeg kwam naar Goor om een tv-item te maken over het pestprotocol dat op de basisschool wordt gebruikt. Dat heet KiVa wat staat voor de Finse woorden ‘kiusaamista vastustava’ en dat ’tegen pesten’ betekent. Bij deze methode worden pesters niet bestraft maar worden er gesprekken mee gevoerd. In de uitzending komen leerkrachten en kinderen aan het woord alsmede directeur Michiel van ’t Erve. Het item is via deze LINK terug te kijken.

Gerelateerde berichten

  • Prins Constantijn is nu een ‘KiVa-school’31 augustus 2019 Prins Constantijn is nu een ‘KiVa-school’ De Goorse Prins Contantijnschool is met ingang van dit schooljaar een zogenoemde KiVa-school geworden. KiVa is een preventief, schoolbreed programma voor basisscholen gericht op het […]
  • Prins Constantijn nu officieel gezonde school21 september 2020 Prins Constantijn nu officieel gezonde school De Prins Constantijnschool is nu ook officieel een gezonde school. De school is dit jaar gestart met het zogenoemde KiVa-programma. Dit is bedoeld om de sociale vaardigheden te versterken […]
  • Goors Sinterklaasjournaal op SBS623 oktober 2014 Goors Sinterklaasjournaal op SBS6 Het unieke initiatief van deze site om met een eigen lokaal Sinterklaasjournaal te komen is ook in Hilversum niet onopgemerkt gebleven. Vlot na de bekendmaking meldde de redactie van Hart […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]
  • Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool30 maart 2022 Wens vervuld en afscheid jonge emigranten Prins Constantijnschool Op de Prins Constantijnschool was de Goorse brandweer vandaag met groots vertoon aanwezig om alles te laten zien en te vertellen over het werk van de brandweer. Het was de wens van […]