Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren

Na het enerverende Paasweekeinde is er ook de komende dagen weer van alles te doen in en om het Twentse Haagje. Allereerst het cabaretduo Joosen&De Jager dat vanavond in de Reggehof staat. De geplande roadtrip van The Beggars Clan gaat morgen, vanwege gebrek aan belangstelling, niet door. Op zaterdag en zondag zijn er wel ronkende motoren op de Herikerberg waar de eerste wedstrijd in de Grand Prix Zijspan en Quads wordt gehouden. Verder op zondag het zogenoemde ‘Frühlingsconcert’ van De Reggestad Muzikanten bij De Bebsel (foto) en de Goorse stadsderby tussen Hector en Twenthe waarover morgen meer. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving3 juni 2022 Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving Er is de komende dagen, ondanks het ontbreken van het Reggae-festival op het Sterplein dit jaar, van alles te doen in en om Goor. Allereerst is het Goorse centrum vanavond de Via Gladiola […]
  • E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof27 mei 2022 E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof De evenementenkalender vermeldt weer een aantal interessante activiteiten voor dit weekeinde. Zo is er vanavond de vierde editie van Focus on Talent bij Café Spek met diverse artiesten en […]
  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag1 april 2022 Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling 'Sneu' van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]