GFC wint bij Bornerbroek

GFC heeft een knappe overwinning behaald op bezoek bij Bornerbroek. Zonder de afwezige trainer Romano Lammertink (ziek) won de Oudste Goorsche met miniem verschil: 1-2. GFC kwam al vroeg op 0-2 via goals van Olaf Siegers en Daan Zwierink. Nadien kwam de gastheer terug in de wedstrijd, maar verder dan 1-2 kwam Bornerbroek niet. Door de zege blijft GFC meedraaien in de subtop van de vierde klasse.

Gerelateerde berichten

  • Verkeersproblematiek Goor van alle tijden9 augustus 2008 Verkeersproblematiek Goor van alle tijden Dat Goor niet voor het eerst met verkeersproblemen worstelt is de oudere Gorenaren wel bekend toen rijksweg E8 dwars door het Goorse centrum ging. Ook toen was het doorgaande verkeer debet […]
  • Subsidie voor Vereniging Hof van Twente Kiev28 juli 2012 Subsidie voor Vereniging Hof van Twente Kiev De Vereniging Hof van Twente Kiev-Pechersk heeft voorgesteld bij wijze van hoge uitzondering, eenmalig een subsidie van € 3500,- gekregen voor het organiseren van een studiereis. Zo'n […]
  • Zilveren armband verloren in centrum (Update)9 november 2013 Zilveren armband verloren in centrum (Update) Jolanda is vrijdagmiddag in het centrum haar zilveren armband verloren. Aan de armband zitten drie naamplaatjes met letters. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met Jolanda via […]
  • Goorse pleinen in blauwe zone17 april 2014 Goorse pleinen in blauwe zone Het Goorse Schoolfeestplein en het Weversplein komen in de zogenoemde 'blauwe zone'. Dat houdt in dat auto's daar alleen nog maar met een parkeerschijf kunnen worden neergezet. De […]
  • moord31 juli 2013 Gorenaar verdachte in Zevenaarse moord (update) Een ex-Gorenaar zit vast op verdenking van moord op een 30-jarige vrouw uit Zevenaar. Zij is de ex van de man en is in de nacht van 22 op 23 juli om het leven is gebracht. De man, de […]