Wiene-Zeldam aftrap seizoen zomerfeesten

De aftrap van een zomer vol tentfeesten gaat dit weekend beginnen. Veel plaatsgenoten zullen de komende dagen de fiets pakken om het Zomerfeest Wiene-Zeldam te gaan beleven. De aftrap is vrijdagavond met de revue en muziek van De Twentse Toppers. Een dag later staat de Grootste Buurt BBQ op de rol, waartoe nog kaarten te koop zijn. In de avond zullen onder meer de Gladjakkers de bühne betreden. Op zondag wordt gestart met de kinderspelen, gevolgd door het vogelschieten en het kringschieten.

Gerelateerde berichten

  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]
  • Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam20 maart 2020 Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam Ieder jaar gaan heel wat Gorenaren op de fiets richting Ambt-Delden voor het Zomerfeest Wiene-Zeldam. Dat zal ditmaal echter niet zo zijn. Het feest, dat voor 8 tot en met 10 mei gepland […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier4 juni 2015 Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn […]
  • Basisschool Wiene haalt oud ijzer thuis op2 maart 2022 Basisschool Wiene haalt oud ijzer thuis op De ouderraad van basisschool Wiene haalt komende zaterdag, 5 maart, oud ijzer op. Dat kan ook in Goor tussen 9:00 en 13:00 uur. Alle metalen die niet meer gebruikt worden zoals oud ijzer, […]