Fudoshin-do: Veilig en Verantwoord Vechtsporten

Fudoshin-do is beloond door het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) met het Label Veilig en Verantwoord Vechsporten. Edwin Korenberg (adviseur NIVM) kwam vrijdag het label uitreiken aan Frank te Nijenhuis. “Fudoshin-do heeft alles voor haar leden goed geregeld is en het aanbod is van een kwalitatief hoog niveau”, zo omschrijft Korenberg (NIVM) de club uit Goor. Fudoshin-do Goor is één van de 14 Overijsselse clubs die deel heeft genomen aan het programma ‘Vitale open vechtsportclubs in Overijssel’ en ze is de eerste vereniging in Hof van Twente die aan de voorwaarden van het Label heeft voldaan.

“Een mooie prestatie voor onze maatschappelijk betrokken en enthousiaste club”, is Te Nijenhuis enthousiast. Fudoshin-do heeft in de afgelopen periode veel voor de sport gedaan en we zijn steeds meer zichtbaar in de hof van Twente. Samen met onder andere Salut en het Jeugsportfonds worden mooie resultaten behaald.”

Gratis proefmaand
Om het behalen van dit keurmerk te vieren nodigt Fudoshin-do inwoners uit Hof van Twente en omstreken uit om kennis te komen maken met de club. Meer informatie is te vinden op de site.