Perfecte ingrediënten voor gezellige rommelmarkt

Het is op dit moment weer gezellig druk in het Goorse centrum tijdens Koningsdag. De traditionele rommelmarkt én de goede omstandigheden brengen veel mensen op de been die op koopjesjacht gaan of gingen. Want al heel vroeg struinden de eerste liefhebbers langs de kleedjes voor al het waar dat door corona ruim twee jaar op zolder is blijven liggen. De veelal jonge handelaren doen dan ook prima zaken in het stadshart. Ook waren er jonge en oudere straatmuzikanten die de nodige centjes bij elkander speelden en was er het Koningsconcert van Apollo. Vanmiddag zijn er nog allerhande activiteiten in het stadshart zoals de Obstacle Run en wordt er bij De Bebsel ook een spektakelstuk verwacht met muziek en veel bier…

Gerelateerde berichten

  • Rommelmarkt brengt veel mensen op de been27 april 2018 Rommelmarkt brengt veel mensen op de been Het was ouderwets druk in het Goorse centrum vanochtend. De traditionele rommelmarkt én de prima weersomstandigheden brachten veel mensen op de been die op koopjesjacht gingen. De veelal […]
  • Vroege vogels…27 april 2018 Vroege vogels… Ze stonden samen met moeder Monique om 04:00 uur op vanochtend om maar een mooi plekje te kunnen bemachtigen: De Goorse tweeling Daan en Maud klein Bleumink (foto). En dat leuke plekje […]
  • Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt27 april 2016 Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt De verwachte slechte weersomstandigheden zorgden voor een stuk minder verkopers op de Goorse vrijmarkt dan in andere jaren. Toch viel het alleszins mee en liet zelfs het zonnetje zich af […]
  • Oranjemarkt, Apollo, puzzeltocht en Rondje van de Koning…25 april 2022 Oranjemarkt, Apollo, puzzeltocht en Rondje van de Koning… Koningsdag 2022 moet er in Goor één worden als voor de coronapandemie. Nadat morgen de traditionele lintjesregen in het gemeentehuis is, is er de Oranjemarkt op woensdag die in alle […]
  • Regen teistert rommelmarkt27 april 2019 Regen teistert rommelmarkt Het ene weekeinde is het andere niet. Zeker niet in Nederland waar de weersomstandigheden nogal wisselend kunnen zijn. Zo ook in Goor waar vorige week de zon nog hoog aan de hemel stond […]