Extra reistijd door spoor- en wegwerkzaamheden

Op een aantal plekken in Goor zijn werkzaamheden de oorzaak van wat verkeersoverlast en omleidingen. Zo zijn wegwerkers al enige tijd bezig in de Patrijzenstraat bij de Jumbo. Binnenkort is ook de kruising Stationslaan/Waterstraat aan de beurt. Daar wordt de bestrating in de week van 6 tot 10 juni vervangen. De Stationslaan blijft toegankelijk, de Waterstraat wordt gedeeltelijk afgesloten. In die diezelfde week (23) wordt in de Kerkstraat de asfaltslijtlaag bij een parkeergelegenheid vervangen. Vanaf komende vrijdag ondervinden treinreizigers hinder bij het reizen van en naar Hengelo vanwege werkzaamheden aan het spoor. Vanaf komende maandag is dat het geval op het hele traject Zutphen-Goor-Hengelo. Meer informatie daarover via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]
  • Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten14 juni 2019 Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten Sinds deze week is – naast de Hengelerbrug bij Goor – ook de toegangsweg naar de brug afgesloten voor werkzaamheden. Het betreft de N346 vanaf de kruising (nabij Firezone) tot aan de […]
  • Weg van Goor naar Lochem weer open5 augustus 2017 Weg van Goor naar Lochem weer open De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  […]
  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Overlast op de N34710 mei 2017 Overlast op de N347 Overlast voor de Goorse automobilisten de komende weken. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N347 Goor – Rijssen krijgt bij de kruising met de A1 een nieuwe asfaltlaag en nieuwe […]