Kassamiep Mariëtte stopt bij AH Brandenbarg

Na meer dan veertig trouwe dienstjaren heeft Mariëtte Kranenberg deze week haar laatste werkdagen bij de Albert Heijn. En deze bijzondere mijlpaal mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In de loop der jaren is Mariëtte een trouw en bekend gezicht geworden achter de kassa (voorheen ook bij C1000 en Centra). Ze heeft veel plaatsgenoten voorzien van een praatje en hun boodschappen. Nu vindt Mariëtte het de hoogste tijd om te gaan genieten van haar vrije tijd met familie. Om de fijne jaren te vieren wordt ze daarom morgenochtend, op haar laatste werkdag, in het zonnetje gezet. Namens de collega’s en vrienden en familie: “Geniet van je vrije tijd!

Gerelateerde berichten

  • Goorse kinderen bakken honderden muffins en brownies voor Oekraïne15 maart 2022 Goorse kinderen bakken honderden muffins en brownies voor Oekraïne Een hartverwarmende actie van de 7-jarige Goorse vrienden Luka Walkot en Jip van de Waal. De leerlingen van de Prins Constantijnschool hebben gisteren (maandag) meer dan 450 muffins en […]
  • 40 jaar in dienst van Brandenbarg28 januari 2021 40 jaar in dienst van Brandenbarg Feest bij de Albert Heijn. Daar beleefde Mariëtte Kranenberg een bijzondere mijlpaal. Het vertrouwde gezicht is namelijk veertig jaar in dienst bij de supermarkt van de familie […]
  • Van Otten keert terug en trekt bij AH en LekkerLeuk in17 november 2019 Van Otten keert terug en trekt bij AH en LekkerLeuk in Bakkerij Van Otten keert terug in Goor. De onderneming heeft de handen ineengeslagen met Albert Heijn Brandenbarg en LekkerLeuk. In het pand van AH zat LekkerLeuk al met haar vlaaien en […]
  • Gratis winkelen na Sukkeltoernooi20 januari 2018 Gratis winkelen na Sukkeltoernooi Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]