Hoeveel woog de aanhanger van HBG?

De familie Schottink uit Diepenheim heeft de prijsvraag van HBG Bestrating, Containers en Grondwerken gewonnen. Het Goorse bedrijf had zondag tijdens de Open Bedrijvendag een aanhanger met zand op het terrein aan de D.J. Bunschotenstraat staan. Bezoekers konden raden hoeveel de aanhanger met zand woog. De familie Schottink zat het dichtst in de buurt van de 1.040 kilogram. Zij krijgen een dinerbon van d’Olde Smidse ter waarde van 100 euro.

aanhanger1

Gerelateerde berichten

  • Basiscursus christelijk geloof in Goor25 augustus 2011 Basiscursus christelijk geloof in Goor In Goor start binnenkort een Alpha-cursus. Belangstellenden krijgen zo de mogelijkheid om uit te zoeken wat het christelijk geloof inhoudt. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn […]
  • TV de Mossendam 2 terug in 2e klasse30 mei 2010 TV de Mossendam 2 terug in 2e klasse Het tweede herenteam van TV de Mossendam is na een jaar weer terug in de tweede klasse. Na een verblijf van een jaar in de derde klasse promoveerde het tennisteam gisteren dankzij een 5-0 […]
  • Ballonnenboer ziet zijn omzet verdwijnen in de lucht23 juni 2018 Ballonnenboer ziet zijn omzet verdwijnen in de lucht Een koddig en pijnlijk moment voor één der kermisexploitanten. Rond de klok van 14:45 uur vlogen er tientallen ballonnen over het Sterplein. Een fikse inkomstenderving voor de ondernemer, […]
  • Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update)7 mei 2016 Treinverkeer gaat gebukt onder seinstoringen (update) Update: De verstoring is sinds zondagochtend opgelost. Wie met de trein naar Hengelo reist heeft sinds vanmiddag vertraging door seinstoringen. De eerste seinstoring was tussen Goor en […]
  • politiejas10 augustus 2012 Alcomobilist betrapt zonder rijbewijs Een 35-jarige man uit Goor is afgelopen nacht betrapt op het rijden onder invloed. De man werd rond 01.15 uur betrapt op de H. Leefmastraat in Hengelo. Agenten controleerden de auto van de […]