Bijzonder internationaal treffen bij GMHC

Een bijzondere ontmoeting gisteren voor de hockeymeiden van GMHC MB1. Zij ontvingen gisteren de leeftijdsgenoten van het Duitse Hannover MB1 voor een oefenduel op het kunstgras aan de Rubenstraat. De wedstrijd is een voortvloeisel van de band die GMHC-coach Hans Extercate heeft met de Nederlandse coach van Hannover, Bastiaan Schuil. Het werd een spannende wedstrijd waarin GMHC vroeg op 1-0 kwam en de gelijkmaker na tien minuten in het vierde kwart viel. Vlak voor tijd trokken de Goorse dames, voor veel publiek, toch nog aan het langste eind met de winnende treffer: 2-1. Nadien werd in gezamenlijkheid een fraai feestje gevierd in het clubhuis van Goorse hockey-vereniging.

Gerelateerde berichten

  • Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC11 mei 2022 Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlands hockey-elftal, komt komende zaterdag voor een 'meet and greet' naar de Goorse Mixed Hockey Club. Blaak is ook doelman van HC Oranje Rood en […]
  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]
  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • Hockeydames winnen eerste duel23 september 2019 Hockeydames winnen eerste duel Een knap begin van de hockeyvrouwen van GMHC. Zij wisten gisteren als debutant in de derde klasse meteen de eerste overwinning in de wacht te slepen. En slepen werd het, want Goor boog in […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]