Wassink schiet GFC langs Achilles’12

GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles ’12 met 3-1 verslagen. Een verdiende nederlaag van een wedstrijd die bij rust eigenlijk al beslist was. De Goorse ploeg leidde met 3-0 en die drie treffers werden alle drie gemaakt door spits Tim Wassink waarvan één uit een penalty…

Na de thee werd Bjorn Natrop met rood van het veld gestuurd na aanmerkingen op de arbitrage en kwam Achilles’12 als enige nog tot scoren. Een afstandsschot van Casper Ritmeester betekende de 3-1 en dat was tevens de eindstand. GFC is nu derde in 4F met 44 punten uit 20 wedstrijden. Dat is twee punten minder dan koploper Daarlerveen dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Het Wierdense Juventa’12 is tweede met 45 uit 20. Volgende week speelt GFC uit bij AVC Heracles in Almelo. (Foto’s: Bas Zweers)