Wassink schiet GFC langs Achilles’12

GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles ’12 met 3-1 verslagen. Een verdiende nederlaag van een wedstrijd die bij rust eigenlijk al beslist was. De Goorse ploeg leidde met 3-0 en die drie treffers werden alle drie gemaakt door spits Tim Wassink waarvan één uit een penalty…

Na de thee werd Bjorn Natrop met rood van het veld gestuurd na aanmerkingen op de arbitrage en kwam Achilles’12 als enige nog tot scoren. Een afstandsschot van Casper Ritmeester betekende de 3-1 en dat was tevens de eindstand. GFC is nu derde in 4F met 44 punten uit 20 wedstrijden. Dat is twee punten minder dan koploper Daarlerveen dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Het Wierdense Juventa’12 is tweede met 45 uit 20. Volgende week speelt GFC uit bij AVC Heracles in Almelo. (Foto’s: Bas Zweers)

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]
  • GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’1230 oktober 2021 GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’12 GFC hield in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal, een punt over aan het uitduel met koploper Achilles'12. Bij rust leidde de ploeg van trainer Romano Lammertink nog door […]