Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte

Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is deze week zelf verrast terwijl hij juist zijn verrast zijn ouders wilde verrassen. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te laten rijden in een leuke en sportieve auto maar niet alleen zijn ouders werden verrast maar ook de nietsvermoedende topsporter. In de wensboom tijdens kerst in het Goorse centrum hing ook een wens om Maarten financieel te helpen,om uiteindelijk aan de Paralympics in 2028 in Los Angeles mee te kunnen doen…

Dick van der Hout, voorzitter van Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte, en Karin Freriksen, eigenaar van WISH3, verrasten hem met een cheque van €7.600,-. Dat geld is ingezameld door Goorse ondernemers tijdens de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging Goor Collectief. “Ik ben superblij hiermee” zegt Maarten enthousiast. “De kosten voor mijn auto en deelname aan toernooien zijn enorm. Ik heb er alles voor over om straks mee te doen aan de Paralympics. Dit bedrag gaat me hierbij helpen. Ik ben blij dat de Goorse ondernemers in mij geloven en me helpen om in Los Angeles te komen.” De ouders van Maarten ter Hofte mochten een dag in een prachtige cabrio rond rijden.

Gerelateerde berichten

  • Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs20 juli 2022 Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het […]
  • Ter Hofte naar Turkije voor twee prestigieuze toernooien8 april 2022 Ter Hofte naar Turkije voor twee prestigieuze toernooien De Goorse rolstoeltennisser Maarten Ter Hofte is vertrokken naar het Turkse Antalya waar hij in de komende twee weken twee prestigieuze toernooien zal spelen en hoopt de nodige punten te […]
  • Goorse wensboom in gebruik genomen8 december 2021 Goorse wensboom in gebruik genomen De grote Goorse wensboom in het Goorse stadshart is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde door DAC De Roos-cliente Fatima die een grote krans in de boom hing waarna […]
  • Brons voor ter Hofte op Sardinië5 oktober 2021 Brons voor ter Hofte op Sardinië De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is met het Nederlands juniorenteam derde geworden op de World Team Cup op Sardinië. Nadat de kruisfinale tegen Japan werd verloren werd dit […]
  • Ter Hofte zegeviert in Frankrijk13 september 2021 Ter Hofte zegeviert in Frankrijk Maarten ter Hofte heeft weer twee overwinningen toe kunnen voegen aan zijn toch al imposante palmares. De Goorse rolstoeltennisser won tijdens het internationale junioren toernooi 'Les […]