Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte

Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is deze week zelf verrast terwijl hij juist zijn verrast zijn ouders wilde verrassen. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te laten rijden in een leuke en sportieve auto maar niet alleen zijn ouders werden verrast maar ook de nietsvermoedende topsporter. In de wensboom tijdens kerst in het Goorse centrum hing ook een wens om Maarten financieel te helpen,om uiteindelijk aan de Paralympics in 2028 in Los Angeles mee te kunnen doen…

Dick van der Hout, voorzitter van Stichting Wheelchair tennis Maarten ter Hofte, en Karin Freriksen, eigenaar van WISH3, verrasten hem met een cheque van €7.600,-. Dat geld is ingezameld door Goorse ondernemers tijdens de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging Goor Collectief. “Ik ben superblij hiermee” zegt Maarten enthousiast. “De kosten voor mijn auto en deelname aan toernooien zijn enorm. Ik heb er alles voor over om straks mee te doen aan de Paralympics. Dit bedrag gaat me hierbij helpen. Ik ben blij dat de Goorse ondernemers in mij geloven en me helpen om in Los Angeles te komen.” De ouders van Maarten ter Hofte mochten een dag in een prachtige cabrio rond rijden.