Optochtdeelnemers in beeld…

In aanloop naar het komende School en Volksfeest en de allegorische optocht wordt er in beeld vooruit gekeken op het Feest der Feesten en de rondgang op zondag. Dat gebeurt onder meer door het interviewen van wagenbouwers. De eerste aflevering staat inmiddels online op Facebook. Michel Schepers van ‘Kump wa good’, de wagenbouwgroep die de laatste optocht in 2019 won (foto), is geïnterviewd door Oene Loonstra. Later volgen meer optochtdeelnemers. De organisatie van het Feest der Feesten komt over enkele weken ook met wekelijks Schoolfeestjournaal.

Gerelateerde berichten

  • The Party People uit de optocht gezet15 juli 2022 The Party People uit de optocht gezet Wagenbouwgroep The Party People mag volgend jaar niet meer meedoen aan de allegorische optocht tijdens School en Volksfeest. De jonge wagenbouwers hebben zich volgens de optochtcommissie […]
  • Oald Goor: De optocht in 1962…20 februari 2022 Oald Goor: De optocht in 1962… Nu duidelijk is dat we ons echt weer op kunnen maken voor een volwaardig School en Volksfeest met de Tente, de kermis en de optochten, kijken we in deze editie van Oald Goor terug op de […]
  • Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht22 oktober 2021 Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht Have Fun verschijnt komende zomer niet in de Allegorische Optocht. De wagenbouwgroep was jarenlang een vaste deelnemer, maar heeft besloten om te stoppen. Dat werd gisteravond duidelijk […]
  • Toch nog optocht…27 juni 2021 Toch nog optocht… Goor gaat los. Toch nog een optocht. Foto’s zeggen meer dan woorden…
  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]