Hector verliest in en tegen Rekken

Na de nederlaag van vorige week tegen Twenthe, wist SV Hector ook vandaag niet te winnen. Het uitduel bij Sportclub Rekken werd met 3-1 verloren. Rekken begon beter aan de wedstrijd en kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door een treffer van Stan Nijhuis. Twee minuten later was alweer gelijk. Raul Jimenez profiteerde van een fout in de defensie van de thuisploeg en kon de bal in het lege doel schieten: 1-1. Dat was ook de ruststand…

Hector kwam daarna beter in de wedstrijd en kreeg nog een goede mogelijkheid uit een hoekschop in het eerste kwart van de tweede helft. Twintig minuten voor tijd moest Hector met tien man verder. Jordy Leeftink maakte hands in het eigen 16 metergebied en kon voortijdig gaan douchen. De toegekende penalty werd binnen geschoten door Merijn Roos: 2-1 (foto). Vijf minuten voor tijd werd het ook nog 3-1 door diezelfde Merijn Roos.

Door de nederlaag zakt de ploeg van trainer Jordy Drenth naar de 11e plaats in de vierde klasse B en dat komt ook doordat concurrent Diepenheim vandaag won. Aan het einde van competitie spelen de nummers 11 en 12 nacompetitie om handhaving terwijl de nummers 13 en 14 rechtstreeks degraderen. Hector moet dus nog vol aan de bak in de resterende zes wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Hector in veilige haven na eclatante zege op Buurse29 mei 2022 Hector in veilige haven na eclatante zege op Buurse SV Hector is ook volgend seizoen vierdeklasser. De groen witten wonnen het voorlaatste duel in de reguliere competitie met maar liefst 5-0 van Buurse. Doordat concurrent Diepenheim […]
  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit20 september 2020 Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark 't Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van […]
  • Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken22 mei 2022 Twenthe nagenoeg veilig na knappe zege in en tegen Rekken Twenthe heeft zich vanmiddag nagenoeg veilig gespeeld. De Goorse Tricolores boekten een uiterst knappe zege bij Sportclub Rekken en hebben daarmee de nacompetitie uit zicht. Bij de […]