Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen

Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na een eerste helft waarin beide ploegen maar weinig wisten te creëren. Dat was na rust niet anders maar uit de spaarzame momenten dat er doelpogingen bleek Eibergen wel effectief. De doelpunten vielen vlak na rust en een kwartier voor tijd. Twenthe is met 23 punten uit 20 wedstrijden nog allerminst veilig van degradatiezorgen ondanks de zevende plek in de vierde klasse B van het zondagvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo6 maart 2022 Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo Het leek er lang op dat vv Twenthe vandaag een punt zou pakken in het competitieduel tegen de ongeslagen koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, maar uiteindelijk stond er wel […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]
  • Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-18 mei 2022 Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1 VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo […]