Sarah Irma speert nog als de beste

Het is feest op het Heeckeren in huize Morsink. Irma ziet Sarah en gaat haar 50e verjaardag groots vieren. Dat gebeurt zaterdag bij café Buddy’s. Dat is de kroeg waar ze op de maandagavonden ook altijd haar pijltje gooit bij het damesteam van de gelijknamige dartclub. De medespeelsters hebben een mega-dartbord voor haar huis geplaatst want zeggen ze: “Irma speert nog als de beste.” Datzelfde team wil ook nog via deze weg de aandacht vestigen op het feit dat Irma een halve eeuw bestaat. Bij deze en natuurlijk ook namens de Lief en Leed-redactie: Gefeliciteerd!

irma50jaar

Gerelateerde berichten

  • Naomi en Melissa 21 jaar!24 juli 2011 Naomi en Melissa 21 jaar! En dan ben je ineens echt volwassen. Naomi en Melissa van Ginkel bereikten de leeftijd van 21 jaar en dan lijkt het serieus te worden. Al lijkt het daar, zeker bij eerstgenoemde, nog lang […]
  • Goor geschokt door plotseling overlijden Gert-Jan Morsink7 februari 2018 Goor geschokt door plotseling overlijden Gert-Jan Morsink In de Goorse samenleving is geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van zakenman Gert-Jan Morsink die afgelopen maandag op 55-jarige leeftijd overleed. Morsink gaf leiding aan […]
  • Vrijwel iedereen aan glasvezel5 maart 2019 Vrijwel iedereen aan glasvezel Hoewel een aantal nog niet tevreden is over de aanleg van glasvezel, behoort Goor tot de top van Nederland. Ruim 87% van de woningen in het Twentse Haagje is namelijk aangesloten op […]
  • Boxer Sheila wordt vermist……18 oktober 2009 Boxer Sheila wordt vermist…… Hond Sheila is vermist. De gestroomlijnde boxer is sinds gistermiddag spoorloos verdwenen. Het teefje is voor het laatst gesingnaleerd in de Molenstraat, waar zij rond drie uur nog is […]
  • Kerstkindje Huub ziet Abraham25 december 2010 Kerstkindje Huub ziet Abraham Het kerstkindje Huub Zunnebeld wordt namens zijn zwagers en schoonzusters gefeliciteerd met zijn vijftigste verjaardag. Deze begenadigde hockeycoach hoopt ook met kerst voor iedereen een […]