Vrouwen van Nu bij Radiokerklokaal

Bij Radiokerklokaal vindt op donderdagavond  5 mei om 19.00 uur een gesprek plaats met Hanny Medendorp, voorzitster van de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. In het interview wordt gesproken over het ter ziele gaan van de vereniging, terwijl er toch voldoende belangstelling voor is. De verdere invulling van de uitzending wordt verzorgd door de vaste vrijwilligers, Ine Hoek, Hetty Bieleman, Gerrit Beltman en Rita Wibbelink. Deze live-uitzending wordt zondagmorgen van 08.00 tot en met 09.00 uur herhaald.

Gerelateerde berichten

  • Tiende Schoolfeestkrant in de pen30 mei 2019 Tiende Schoolfeestkrant in de pen Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is op […]
  • Fiets wacht al lang op eigenaar17 juli 2015 Fiets wacht al lang op eigenaar Daar waar er diverse fietsen in het Goorse stadshart gestolen worden zijn er ook tweewielers die minder in trek zijn. Zo staat er al weken een eenzame tweewieler tussen café De Tapperij en […]
  • 100-jarig Schoolfeest op TV8 mei 2010 100-jarig Schoolfeest op TV De lokale zender Hofstreek TV zendt morgen een film uit over het 100-jarig Schoolfeest in 1975. Henk Eeftink was een van de Gorenaren die destijds met een Super 8-camera beelden maakte van […]
  • Hector D1 ongeslagen kampioen21 november 2009 Hector D1 ongeslagen kampioen Hector D1 greep vandaag overtuigend het kampioenschap in de vierde klasse. In de voorlaatste speelronde van de najaarscompetitie wonnen de groen-witten in Rijssen met maar liefst 0-5 van […]
  • Bas Loman trekt de wijde wereld in30 juli 2016 Bas Loman trekt de wijde wereld in Bas Loman heeft de smaak te pakken, nadat hij eerder al een reis naar Kenia maakte gaat hij nu op wereldreis. Vandaag vertrekt Bas voor een periode van twee jaar. In die twee jaar wil Bas […]