Uitnodiging Open Huis ADS Groep 11 juni 2022

Advertorial

Feest bij ADS Groep. Dit jaar vieren wij namelijk ons 75-jarig jubileum. Een prachtige mijlpaal die wij ook graag vieren met ondernemers en omwonenden uit de regio.” Op zaterdag 11 juni openen wij van 14.00 tot 18.00 uur onze deuren tijdens ons Open Huis. We zorgen voor muziek, een hapje, een drankje en leuk kindervermaak. Speciaal voor dit jubileum wordt ons bedrijventerrein in Goor aan de Nieuwenkampsmaten 8 omgebouwd tot een sfeervolle locatie in festivalsfeer. Wil je een rondgang maken door onze bedrijfshallen? Dat is mogelijk! Aanmelden hieronder:

Aanmelden: 
Laat ons vóór vrijdag 27 mei weten of we jou mogen ontvangen. Meld je s.v.p. aan door een mail te sturen naar j.grondman@nulladsgroep.nl en vermeld hierbij met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je wilt komen.