The begin of the summer-party en films…

Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en staat voor morgenavond op de rol. Verder zijn er films bij RH Cinema in De Reggehof te zien. Zo draait vanavond en morgenavond ‘The fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore’. Zondagmiddag is voor het laatst de kinderfilm ‘2 kleine kleutertjes’ te bewonderen. Voor alle activiteiten, ook voor de komende periode, check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Comedytunes en films in De Reggehof29 april 2022 Comedytunes en films in De Reggehof De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde wat minder dan in de afgelopen weken maar toch valt er zeker wat te lachen. Vanavond is er een Comedytunes met een comedynight […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film…11 maart 2022 Bovenbergcross, Helligen Hendrik, tennis en film… De evenementenkalender begint na een lange coronaperiode steeds voller te worden en ook dit weekeinde is er wel weer het één en ander te doen in het Twentse Haagje. Zo is er vanavond […]
  • De film staat nog even centraal in De Reggehof11 februari 2022 De film staat nog even centraal in De Reggehof Waar er landelijk ook versoepelingen in de maak zijn voor de theaters, maken ze zich in De Reggehof deze periode nog vooral op voor veel filmsessies voor de bühne echt weer wordt betreden […]