Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie

Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige week op SAchilles ’12, weer een topper. Dit keer is in Almelo AVC Heracles de tegenstander. GFC is 3e in 4F en heeft 3 punten meer dan Heracles. Twenthe gaat morgen op bezoek bij koploper Sportclub Markelo dat de laatste weken wat punten morst en dus nog vol aan de bak moet. Dat geldt ook voor Twenthe dat nog niet helemaal veilig is. Dat geldt zeker niet voor het gehavende SV Hector dat nu op de 11e plaats staat in de zondag vierde klasse B en een plek moet klimmen om nacompetitie te ontlopen. Op ’t Doesgoor is morgen Reunie uit Borculo te gast. De wedstrijden van GFC, Twenthe en Hector beginnen vandaag en morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse26 maart 2022 Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde allemaal een uitwedstrijd. Allereerst gaat GFC, dat vorige week vanwege corona niet in actie kwam, in Borne tegen […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]
  • GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede12 maart 2022 GFC en Hector tegen koplopers, Twenthe naar Neede De eerste elftallen van GFC en Hector kunnen voor deze speelronde in de competitie de borst nat maken. Beiden treffen de koploper in hun klasse. GFC gaat vanmiddag op bezoek bij Juventa […]