Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie

Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige week op SAchilles ’12, weer een topper. Dit keer is in Almelo AVC Heracles de tegenstander. GFC is 3e in 4F en heeft 3 punten meer dan Heracles. Twenthe gaat morgen op bezoek bij koploper Sportclub Markelo dat de laatste weken wat punten morst en dus nog vol aan de bak moet. Dat geldt ook voor Twenthe dat nog niet helemaal veilig is. Dat geldt zeker niet voor het gehavende SV Hector dat nu op de 11e plaats staat in de zondag vierde klasse B en een plek moet klimmen om nacompetitie te ontlopen. Op ’t Doesgoor is morgen Reunie uit Borculo te gast. De wedstrijden van GFC, Twenthe en Hector beginnen vandaag en morgen om 14:00 uur.