GFC klopt AVC Heracles in Almelo

GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op voorsprong door een treffer van Olaf Siegers die binnen schoot op aangeven van Koen Bromander. Daarna waren er wat kansen voor Heracles maar was het GFC-doelman Rick Meijer die een tegentreffer in de weg stond…

Na rust begon GFC sterk en creƫerde een aantal goede mogelijkheden. De 0-2 viel na een half uur in de tweede helft. Na een snelle uitbraak was het dit keer Olaf Siegers die trefzeker was. De beslissing viel vijf minuten later toen spits Tim Wassink schitterend binnen schoot uit een indirecte vrije trap vanaf de 16 meter-lijn: 0-3. Daarna kreeg GFC nog een paar kansen en trof Heracles de lat maar aan de stand veranderde niets meer. GFC speelt komende dinsdag weer. Dan is op het eigen sportpark Heeckeren Sportclub Rijssen de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’6516 oktober 2021 GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65 Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC'65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf […]
  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]
  • Wassink schiet GFC langs Achilles’1230 april 2022 Wassink schiet GFC langs Achilles’12 GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles '12 met 3-1 verslagen. Een verdiende […]
  • GFC wint wederom met miniem verschil9 april 2022 GFC wint wederom met miniem verschil Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf […]