GFC klopt AVC Heracles in Almelo

GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op voorsprong door een treffer van Olaf Siegers die binnen schoot op aangeven van Koen Bromander. Daarna waren er wat kansen voor Heracles maar was het GFC-doelman Rick Meijer die een tegentreffer in de weg stond…

Na rust begon GFC sterk en creƫerde een aantal goede mogelijkheden. De 0-2 viel na een half uur in de tweede helft. Na een snelle uitbraak was het dit keer Olaf Siegers die trefzeker was. De beslissing viel vijf minuten later toen spits Tim Wassink schitterend binnen schoot uit een indirecte vrije trap vanaf de 16 meter-lijn: 0-3. Daarna kreeg GFC nog een paar kansen en trof Heracles de lat maar aan de stand veranderde niets meer. GFC speelt komende dinsdag weer. Dan is op het eigen sportpark Heeckeren Sportclub Rijssen de tegenstander.