Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1

VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo kreeg van meet af aan veel kansen en had het betere van het spel. Na twintig minuten werd het 1-0 door rechtsback Hein Pinkert. Vlak daarna tekende Miguel Schippers voor de 2-0 na een eerste helft waarin Twenthe blij mocht zijn dat het bij twee Markelose treffers is gebleven…

Na de thee werd het duel al snel beslist door weer een goal van Schippers: 3-0. Wouter Leusink deed tijdens een van de spaarzame aanvallen wat terug namens Twenthe met de 3-1 maar daarna nam Markelo het heft weer in handen en liep het in het laatste kwart van de wedstrijd nog uit naar 6-1 door twee goals van Mickey Slotman en de 6-1 van Robin Wagenaar. Twenthe, dat nog steeds niet veilig is, komt komende donderdag weer in actie. Dan is op het eigen Piepwillem de nummer twee in 4B, SV Delden, te gast.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo6 maart 2022 Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo Het leek er lang op dat vv Twenthe vandaag een punt zou pakken in het competitieduel tegen de ongeslagen koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, maar uiteindelijk stond er wel […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]
  • Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo8 maart 2020 Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]