Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1

VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo kreeg van meet af aan veel kansen en had het betere van het spel. Na twintig minuten werd het 1-0 door rechtsback Hein Pinkert. Vlak daarna tekende Miguel Schippers voor de 2-0 na een eerste helft waarin Twenthe blij mocht zijn dat het bij twee Markelose treffers is gebleven…

Na de thee werd het duel al snel beslist door weer een goal van Schippers: 3-0. Wouter Leusink deed tijdens een van de spaarzame aanvallen wat terug namens Twenthe met de 3-1 maar daarna nam Markelo het heft weer in handen en liep het in het laatste kwart van de wedstrijd nog uit naar 6-1 door twee goals van Mickey Slotman en de 6-1 van Robin Wagenaar. Twenthe, dat nog steeds niet veilig is, komt komende donderdag weer in actie. Dan is op het eigen Piepwillem de nummer twee in 4B, SV Delden, te gast.