Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie

SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark ’t Doesgoor werd het 1-4 voor de ploeg van RTV Oost-presentator Bert van Losser. Bij rust was het 1-2 na een redelijk gelijk opgaande eerste helft. Nadat de bezoekers op 0-1 kwamen kreeg Hector een strafschop na een overtreding op Joery Wenderman in het 16 meter-gebied. Wesley Zwoferink schoot de penalty binnen. Voor rust werd het ook nog 1-2.

In de tweede helft werd Reunie steeds beter en kwam Hector er wat minder aan te pas. Het werd 1-3 in de 55ste en 1-4 in de 63ste minuut waarna het duel wel beslist was. Hector kreeg nog een paar kleine mogelijkheden, maar aan de stand veranderde niets meer. Hector staat door de nederlaag nog steeds op de 11e plek en als dat zo blijft is nacompetitie een feit. Komende donderdag is een van de concurrenten in de degradatiestrijd, Rood Zwart, in Delden de tegenstander. Die ploeg won vandaag van Eibergen en heeft nu drie punten meer dan Hector.