Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie

SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark ’t Doesgoor werd het 1-4 voor de ploeg van RTV Oost-presentator Bert van Losser. Bij rust was het 1-2 na een redelijk gelijk opgaande eerste helft. Nadat de bezoekers op 0-1 kwamen kreeg Hector een strafschop na een overtreding op Joery Wenderman in het 16 meter-gebied. Wesley Zwoferink schoot de penalty binnen. Voor rust werd het ook nog 1-2.

In de tweede helft werd Reunie steeds beter en kwam Hector er wat minder aan te pas. Het werd 1-3 in de 55ste en 1-4 in de 63ste minuut waarna het duel wel beslist was. Hector kreeg nog een paar kleine mogelijkheden, maar aan de stand veranderde niets meer. Hector staat door de nederlaag nog steeds op de 11e plek en als dat zo blijft is nacompetitie een feit. Komende donderdag is een van de concurrenten in de degradatiestrijd, Rood Zwart, in Delden de tegenstander. Die ploeg won vandaag van Eibergen en heeft nu drie punten meer dan Hector.

Gerelateerde berichten

  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector onderuit tegen FC Eibergen18 april 2022 Hector onderuit tegen FC Eibergen SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Hector pakt eerste punt van het seizoen24 oktober 2021 Hector pakt eerste punt van het seizoen Hector speelde vanmiddag op het eigen Doesgoor met 3-3 gelijk tegen sv Delden, vooraf de nummer 2 van de ranglijst, en pakte daarmee het eerste punt in dit seizoen. En dat hadden er […]