De Goorse krater…

Een treffende column van de Goorse columnist Theo Hakkert vandaag in de Twentsche Courant Tubantia. De scribent vraagt zich daarin iets af wat veel andere Gorenaren ook bezig houdt. Hoe kan het dat de kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat-Fazantstraat er nog steeds ongeplaveid bij ligt? De werkzaamheden waarbij onder meer het riool werd vervangen in de Patrijzenstraat lijken voor het grootste deel afgerond, alleen is die kruising nog niet voorzien van klinkers en ligt het stukje drukbezochte weg erbij als een krater die volgens Hakkert ook door de NASA moet zijn opgemerkt…

Dat er nog geen raadsvragen over zijn gesteld wekt ook zijn verbazing terwijl hij zich ook afvraagt wat een aantal fikse regenbuien zouden betekenen voor dit stukje ‘verkeersregulering’. Het lijkt er overigens op dat de bestrating er weldra toch gaat komen getuige het bord dat aangeeft dat de kruising volgende week een paar dagen is afgesloten. De column van Theo Hakkert is via deze LINK te lezen.

Gerelateerde berichten

  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]
  • Proefballonnetje…24 mei 2022 Proefballonnetje… Wat een boer niet kent, vreet hij niet. Hopen op andere uitkomsten als je alles hetzelfde blijft doen.Volgens Einstein ben je dan een dwaas. De Hof heeft zijn eigen ‘Mark Rutte-probleem’. […]
  • De bene brek’n…17 mei 2022 De bene brek’n… Uit verveling en in een loos half uurtje op de late avond scrol ik wel eens door de ontelbare filmpjes op Facebook of YouTube. Grappige filmpjes over hoe mensen de meest simpele […]
  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Belofte…10 mei 2022 Belofte… Op 4 en 5 mei moet ik altijd denken aan wijlen mijn buurman die traditiegetrouw op kraamvisite kwam toen onze dochter werd geboren. Hij was de laatste oorspronkelijke bewoner van ons […]