Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit!

Het Feest der Feesten komt met rasse schreden dichterbij. Over precies zes weken zal het Goorse Schoolfeest worden afgetrapt met de Seniorenmiddag in de Tente die er dan weer staat na een coronaperiode van twee jaar. Zes wekke veur ’t Skoolfees is ook het sein om de Schoolfeestvlag weer buiten te hangen en Goor geel te kleuren. Uiteraard zijn bij ons ook weer de foto’s van Schoolfeestvlaggen ‘in den vreemde’ weer van harte welkom. Vanaf vandaag is er op de online-kanalen van de Schoolfeestorganisatie ook een wekelijks Schoolfeestjournaal te zien zijn met nieuws en wetenswaardigheden over de festiviteiten eind juni.

schoolfeestvlagrembrandstraat

Gerelateerde berichten

  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Op jacht naar de Schoolfeestvlag…18 mei 2015 Op jacht naar de Schoolfeestvlag… De lokale radiozender Hofstreek Omroep start komende week met een serie van vijf afleveringen onder de titel 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag'. Op de komende zaterdagen kunnen Gorenaren […]
  • Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers20 mei 2022 Schoolfeestjournaal met verslag Seniorentocht en Open Dag wagenbouwers Het tweede Schoolfeestjournaal in aanloop naar het Feest der Feesten staat online en wordt dit keer gepresenteerd door Ingmar Fokke. In deze editie onder meer een verslag van de […]