GFC houdt zicht op titel

GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij rust was het 2-0 door goals van Daan Zwierink en Tim Wassink in het laatste deel van de eerste helft. Olaf Siegers (archieffoto) scoorde halverwege de tweede helft twee keer kort achter elkaar en besliste het duel. Met nog vier wedstrijden te gaan is het ongemeen spannend bovenin…

Koploper Daarlerveen, de tegenstander in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen, moet nog een wedstrijd inhalen tegen het eveneens hoog geklasseerde ATC ’65 (volgende week dinsdag) en als die door de HengeloĆ«rs gewonnen wordt is er nog van alles mogelijk omdat in de laatste wedstrijd op eigen veld de nummer 2 Juventa ’12 de tegenstander is. Die ploeg heeft nu nog een punt meer. GFC is derde en speelt komende zaterdag tegen ATC ’65 dat dus ook nog niet is uitgeschakeld.