GFC houdt zicht op titel

GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij rust was het 2-0 door goals van Daan Zwierink en Tim Wassink in het laatste deel van de eerste helft. Olaf Siegers (archieffoto) scoorde halverwege de tweede helft twee keer kort achter elkaar en besliste het duel. Met nog vier wedstrijden te gaan is het ongemeen spannend bovenin…

Koploper Daarlerveen, de tegenstander in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen, moet nog een wedstrijd inhalen tegen het eveneens hoog geklasseerde ATC ’65 (volgende week dinsdag) en als die door de HengeloĆ«rs gewonnen wordt is er nog van alles mogelijk omdat in de laatste wedstrijd op eigen veld de nummer 2 Juventa ’12 de tegenstander is. Die ploeg heeft nu nog een punt meer. GFC is derde en speelt komende zaterdag tegen ATC ’65 dat dus ook nog niet is uitgeschakeld.

Gerelateerde berichten

  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC wint verdiend van MVV’6919 februari 2022 GFC wint verdiend van MVV’69 GFC heeft het eerste competitieduel na de winterpauze met 0-2 gewonnen. In Marle werd MVV'69 met 0-2 verslagen. Op een slecht veld met veel wind was het bij rust nog 0-0 in een eerste […]
  • GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’6516 oktober 2021 GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65 Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC'65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf […]
  • Wassink schiet GFC langs Achilles’1230 april 2022 Wassink schiet GFC langs Achilles’12 GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles '12 met 3-1 verslagen. Een verdiende […]