Landelijke kledingketen Okay opent vestiging in Goor

Okay Fashion & Jeans opent in september een nieuwe vestiging in het centrum van Goor. De landelijke keten van kledingwinkels gaat zich vestigen in het voormalige pand van Top1 Toys in de Grotestraat. Okay Fashion & Jeans heeft 43 winkels in Nederland en daarnaast 3 zogenoemde plussize-filialen onder de naam More alsmede een aantal filialen van Cecile en Street One. Eigenaar is de succesvolle zakenman Zwollenaar Edward van Dijk die ook in de marathon-schaatswereld geen onbekende is en Okay Fashion in 2014 overnam uit een faillissement.

Gerelateerde berichten

  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]
  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • It’s Your Beauty en Rositta-kliniek geopend in Grotestraat20 mei 2022 It’s Your Beauty en Rositta-kliniek geopend in Grotestraat Vandaag (vrijdag 20 mei) wordt in de Grotestraat (nummer 24) de kliniek Its Your Beauty geopend. Het is de onderneming van Andrea de Groot en Sabine Vehof waar mensen terecht kunnen voor […]
  • Oald Goor: Grotestraat 193210 april 2022 Oald Goor: Grotestraat 1932 Het is een vaste rubriek waar we eens in de zoveel tijd heerlijk op kunnen teruggrijpen: Oald Goor. Vandaag staat een prent uit het stadshart centraal uit 1932. Waar de BIZ heden ten dage […]