Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC

Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlands hockey-elftal, komt komende zaterdag voor een ‘meet and greet’ naar de Goorse Mixed Hockey Club. Blaak is ook doelman van HC Oranje Rood en mede-eigenaar van Hockeygear.eu dat ook de clubkleding en andere hockey-artikelen bij de Goorse hockeyclub verzorgt. Die samenwerking wordt gecontinueerd en Blaak komt zaterdag om het nieuwe contract te ondertekenen en in gesprek en op de foto te gaan met de geïnteresseerden die komende zaterdag vanaf 11:30 uur welkom zijn.

Gerelateerde berichten

  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]
  • Bijzonder internationaal treffen bij GMHC30 april 2022 Bijzonder internationaal treffen bij GMHC Een bijzondere ontmoeting gisteren voor de hockeymeiden van GMHC MB1. Zij ontvingen gisteren de leeftijdsgenoten van het Duitse Hannover MB1 voor een oefenduel op het kunstgras aan de […]
  • Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC…..9 mei 2021 Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC….. De Goorse hockeyclub GMHC is druk doende met het vergroenen van het sportcomplex aan de Rubenstraat. De club won in juli van vorig jaar een geldbedrag van 15.000 euro in de contest […]