E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster

E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde ‘stappers van toen’ bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de vroegere Goorse discotheek E8. De avond is ook onderdeel van de afscheidstoernee van de Markelose toetsenist Erik Dollekamp, destijds vaste klant van de Goorse disco, gerund door Willem en Riekie Hoornweg. De wekelijkse live-uitzending op vrijdagen wordt bij toerbeurt gepresenteerd door vijf oud-discjockeys van dat regionaal bekende trefcentrum. Dat zijn Bert van den Berg, Theo Hakkert, Jaap Heerze, Bert Janssen en Gerrit Schinkel. Zij zullen dan ook onder meer de E8 Top 10 presenteren…

Het radioprogramma beleefde vrijdag 3 juli 2020 de première. Mystery-guest bij de aftrap was Annet Stokkentreeff uit Goor, prominent bezoekster van de discotheek en oud-deelneemster aan ‘Big Brother’. De techniek wordt van meet af verzorgd door Sjaak Hulshof. Henk Eeftink, oud-medewerker van de E8, is de zogenoemde cultuurbewaker.

Het programma, dat vooral gaat over uitgaan, anekdotes en de muziek van toen, is iedere vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur op Hofstreek FM. Het wordt zondags op dezelfde tijd herhaald. jubnileumavond op vrijdag 27 mei begint om 21:00 uur en de toegang is gratis.