E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster

E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde ‘stappers van toen’ bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de vroegere Goorse discotheek E8. De avond is ook onderdeel van de afscheidstoernee van de Markelose toetsenist Erik Dollekamp, destijds vaste klant van de Goorse disco, gerund door Willem en Riekie Hoornweg. De wekelijkse live-uitzending op vrijdagen wordt bij toerbeurt gepresenteerd door vijf oud-discjockeys van dat regionaal bekende trefcentrum. Dat zijn Bert van den Berg, Theo Hakkert, Jaap Heerze, Bert Janssen en Gerrit Schinkel. Zij zullen dan ook onder meer de E8 Top 10 presenteren…

Het radioprogramma beleefde vrijdag 3 juli 2020 de première. Mystery-guest bij de aftrap was Annet Stokkentreeff uit Goor, prominent bezoekster van de discotheek en oud-deelneemster aan ‘Big Brother’. De techniek wordt van meet af verzorgd door Sjaak Hulshof. Henk Eeftink, oud-medewerker van de E8, is de zogenoemde cultuurbewaker.

Het programma, dat vooral gaat over uitgaan, anekdotes en de muziek van toen, is iedere vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur op Hofstreek FM. Het wordt zondags op dezelfde tijd herhaald. jubnileumavond op vrijdag 27 mei begint om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]
  • Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma30 juni 2020 Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het […]
  • Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM2 februari 2022 Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij […]
  • Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen26 juli 2021 Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen Oud-wielrenner Erik Cent is komende vrijdag te gast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De Gorenaar vertelt over zijn deelname aan twee Olympische Zomerspelen. Hij zat in de […]
  • Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM21 april 2021 Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag […]