Open Dag loodsen, Wiene-Zeldam en paardensport

De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde uiteraard de Open Dag van de Schoolfeestloodsen die morgen om 11:00 uur begint. Daarnaast is er net buiten Goor ook te genieten van paardensport. De SGW Markelo wordt morgen en overmorgen gehouden op het Hippisch centrum aan de Potdijk met de spectaculaire cross op de paden rondom de Herikerberg. Naast de rijksweg 346 richting Delden is het eerste tentfeest van het jaar in Wiene-Zeldam waar ook traditioneel veel Gorenaren komen. En twee films dit weekeinde bij RH Cinema: Vanavond: ‘The lost city’ en zondag ‘De piraten van hiernaast’. Morgen is er ook weer een Repair Café in de kantine van sporthal De Mossendam. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • The begin of the summer-party en films…6 mei 2022 The begin of the summer-party en films… Het is het weekeinde waarin The begin of Summer-party centraal staat als het gaat om de Goorse evenementen. Het spektakel voor 18-plussers in sporthal De Mossendam is bijna uitverkocht en […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag1 april 2022 Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling 'Sneu' van de Diepenheimse cabaretier André Manuel vanavond in De […]
  • Schmeltz, Leuck, Hofdance en wandeltochten28 februari 2020 Schmeltz, Leuck, Hofdance en wandeltochten De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Sidney Schmeltz in De Reggehof vanavond. De cabaraetier geniet landelijk bekendheid met zijn items bij Powned […]