Inbraak Gruttostraat net niet verijdeld

Een inbraak afgelopen dinsdagavond bij een bedrijf aan de Gruttostraat te Goor. Op het moment van de inbraak ging het alarm af en was de gealarmeerde politie snel ter plaatse. Toch wist de dader tijdig te ontkomen. De buit was niet zo groot als de dief wellicht had gehoopt. Hij kon alleen een fotocamera stelen en moest zich toen uit de voeten maken.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Inbraken in woningen30 november 2015 Inbraken in woningen Een inbraak in een woning aan de Kevelhamlaan afgelopen vrijdag. De bewoners ontdekten zaterdag braaksporen en deden aangifte bij de politie. Op dat moment was nog niet bekend of er ook […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Duo gefilmd na diefstal schoenen19 mei 2016 Duo gefilmd na diefstal schoenen Een man en een vrouw die drie paar schoenen hebben gestolen bij Scapino in Goor zijn gefilmd door bewakingscamera's. De beelden zijn openbaar gemaakt en uitgezonden in het programma […]
  • Poging tot autodiefstal aan Bronnincreef14 november 2013 Poging tot autodiefstal aan Bronnincreef Aan de Bronnincreef hebben onverlaten woensdagnacht geprobeerd een auto open te breken. Een bewoner van de straat werd wakker van een doffe klap en hoorde gelijktijdig het alarm van zijn […]