Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s

Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 onderuit ging tegen sv Delden. Hector speelde een redelijke eerste helft en kreeg een paar aardige mogelijkheden maar de beste kansen waren voor Rood Zwart dat vijf minuten voor rust op voorsprong kwam. Direct na rust werd het 2-0 waarna Wesley Zwoferink de aansluitingstreffer maakte. Tien minuten voor tijd werd het 3-1 en daarna 3-2 door Menno de Leeuw. In de slotfase werd het nog 4-2 waardoor Hector de vijfde nederlaag op rij leed.

Twenthe kwam tegen de nummer twee in 4B, sv Delden, al na drie minuten met 1-0 achter maar kwam niet veel later op gelijke hoogte door Stijn Jeurlink. Na een klein half uur in de eerste helft werd het 1-3 door een beter voetballend Delden dat zes minuten voor rust ook nog op 1-4 kwam waarmee het duel wel gelopen was. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Hector en Twenthe moeten nog vol aan de bak om degradatie dan wel nacompetitie te ontlopen. Komende zondag speelt Hector thuis tegen directe concurrent Diepenheim terwijl Twenthe dinsdag weer in actie komt, in Borculo tegen Reunie.

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Ruime nederlaag Hector in Delden25 september 2022 Ruime nederlaag Hector in Delden Hector is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met een ruime nederlaag. In Delden was Rood Zwart met 5-1 te sterk. Hector begon goed aan de wedstrijd en kwam door een goal […]