Rudie Vrielink met 55 wel geëerd

Feest in de Bruijnstraat waar een grote stellage voor het huis van Rudie Vrielink duidelijk maakt dat er wat te vieren valt. Rudie Vrielink is vandaag 55 jaar geworden en de festiviteiten zijn een inhaalslag van het niet kunnen vieren van zijn 50e verjaardagsfeest door persoonlijke omstandigheden en corona. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet en dus kwamen de vrienden en voormalig wagenbouwers van The Partygangsters en Pink Power langs om naast het versieren ook een klein feestje te vieren met de handige levensgenieter en grasmaaiercoureur. Ook via deze weg: Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier4 juni 2015 Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn […]
  • Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham29 september 2022 Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham Het was druk op de Havezathe gisteren. Het ene na het andere spandoek en ook Abrahams werden daar geplaatst met de nodige gezelligheid, bij de woning van Geerhard ten Berge. De goedlachse […]
  • Calimero-vrienden verrassen Sammy30 december 2021 Calimero-vrienden verrassen Sammy Hij is een bekende verschijning in het Goorse en vooral bij de vrienden en bekenden van pizzeria Calimero en Café Johnys. Sammy is 55 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. […]
  • Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar1 maart 2021 Oud-voetbalprof André Karnebeek 50 jaar Hij speelde tot 2005 332 wedstrijden in het betaalde voetbal waarvan verreweg de meeste duels in het shirt van FC Twente: André Karnebeek. De Goorse verdediger viert vandaag zijn 50e […]
  • Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham5 augustus 2020 Rob ‘Earpel’ Ten Berge ziet Abraham Opgegroeid in de Roerdompstraat en opgeleid tot tegelzetter met een bijnaam die teruggrijpt op de 'Eenterse' bijnaam van de familie. Rob 'Earpel' ten Berge is tegenwoordig actief al […]