Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC

De kansen voor GFC op het kampioenschap n de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal zijn na vanmiddag fors geslonken. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld de topper van ATC ’65 met 1-2 na een voorsprong van 1-0 voor GFC bij rust. ATC begon beter aan de wedstrijd en kreeg in het eerste kwart een aardige kopkans. Halverwege de eerste helft kreeg de thuisploeg de eerste mogelijkheid: Tim Wassink loste een schot vanaf links maar scoorde niet. GFC nam het heft meer en meer in handen en kwam vlak voor rust op voorsprong. Erwin Klok schoot binnen uit de rebound na een in zet van Olaf Siegers…

In het begin van de tweede helft kreeg GFC uitstekende kansen op de 2-0, waaronder een kopbal van Thijs Moormann die van de lijn werd gehaald. Na een uur kreeg ATC ’65 een strafschop na een overtreding binnen het 16 metergebied en die werd binnen geschoten: 1-1.

Niet veel later sloeg even de vlam in de pan nadat de doelman Rick Meijer van GFC omver werd geduwd. Na de schermutseling besloot de dienstdoende arbiter om Thijs Moormann met rood van het veld te sturen en dat bleek de uiteindelijk inleiding naar de nederlaag al kreeg GFC via Tim Wassink nog wel een goeie kans op de 2-1. De winnende goal viel echter vlak voor tijd aan de andere kant na een goede aanval van de Hengeloƫrs: 1-2.

GFC staat nu vierde in de stand met vijf punten achterstand op koploper Daarlerveen, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft en volgende week zaterdag de tegenstander is.

Gerelateerde berichten

  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC moeiteloos langs Daarle6 november 2021 GFC moeiteloos langs Daarle GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]