Open Dag Schoolfeestloodsen druk bezocht

Dat het School en Volksfeest al enorm leeft onder de Goorse bevoling werd gisteren duidelijk tijdens de Open Dag van de Schoolfeestloodsen. Veel bezoekers wisten de weg naar de Nijverheidsweg te vinden om de vorderingen van de wagenbouwers te bekijken en een kijkje te nemen bij de Goorse Biertent Rellie.Naast veel Gorenaren was er ook een afvaardiging van het bestuur van Dorpsfeest Markelo op bezoek alsmede de juryleden van de allegorische optocht. De bezoekende kinderen werden getrakteerd op popcorn, suikerspinnen en ijsjes en konden genieten van ballonkunstenaars én een springkussen.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods10 mei 2022 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods Komende zaterdag zijn de Schoolfeestloodsen voor eenieder geopend tijdens de Open Dag van de wagenbouwers en De Rellie. In de loodsen aan de Nijverheidsweg kan vanaf 11:00 uur worden […]
  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloodsen20 mei 2019 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloodsen Komende zaterdag 25 mei gaan de Schoolfeestloodsen open voor een ieder die een kijkje wil nemen bij de wagenbouwers en de Rellie. De optochtdeelnemers zijn al vanaf 1 april bezig de […]
  • Wagenbouwers mogen weer…31 maart 2018 Wagenbouwers mogen weer… Het Goorse wagenbouwseizoen is vandaag begonnen. De drie Schoolfeestloodsen werden vanmiddag officieel geopend door Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink en is de aftrap gegeven voor het […]
  • Toch nog optocht…27 juni 2021 Toch nog optocht… Goor gaat los. Toch nog een optocht. Foto’s zeggen meer dan woorden…
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]