Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim

SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer Jordy Drenth een plek stijgt op de ranglijst en nu op de ‘veilige’ 10e plek staat in de vierde klasse B met 2 punten meer dan Diepenheim dat nu op nacompetitieplaats 11 staat. Het was over de hele wedstrijd genomen een verdiende zege van de groen witten die een overwicht hadden in de eerste helft met kansen voor Silas Olijdam en Wesley Zwoferink. Laatstgenoemde plantte vlak voor rust de bal uit een hoekschop op het hoofd van Menno de Leeuw die de 1-0 binnen kopte…

In de tweede helft was het overwicht wat minder maar kwam Diepenheim ook niet echt tot grote kansen. Het werd tien minuten voor tijd 2-0. Weer werd gescoord uit een hoekschop en dit keer was het de lange Sjoerd Koster die de bal tegen de touwen kopte en daarmee het duel definitief besliste. Volgende week speelt Hector het uitduel tegen koploper Sportclub Markelo dat vandaag de topper tegen Delden met 1-1 gelijk speelde.

Gerelateerde berichten

  • Hector niet opgewassen tegen koploper Markelo13 maart 2022 Hector niet opgewassen tegen koploper Markelo Na twee overwinningen kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken. Op het eigen Doesgoor was de koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, met 1-3 te sterk. Het verschil in […]
  • GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper5 maart 2022 GFC naar hekkensluiter, Twenthe naar koploper Er staan weer drie interessante duels op de rol voor de vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs dit weekeinde. GFC, allereerst, gaat vanmiddag (14:30 uur) op bezoek bij […]
  • Hector wint kelderkraker van Rietmolen27 februari 2022 Hector wint kelderkraker van Rietmolen Hector heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de kelder van de vierde klasse B. Concurrent Rietmolen werd met 4-2 verslagen op Sportpark Doesgoor. Door de zege klimt Hector over […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]