Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim

SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer Jordy Drenth een plek stijgt op de ranglijst en nu op de ‘veilige’ 10e plek staat in de vierde klasse B met 2 punten meer dan Diepenheim dat nu op nacompetitieplaats 11 staat. Het was over de hele wedstrijd genomen een verdiende zege van de groen witten die een overwicht hadden in de eerste helft met kansen voor Silas Olijdam en Wesley Zwoferink. Laatstgenoemde plantte vlak voor rust de bal uit een hoekschop op het hoofd van Menno de Leeuw die de 1-0 binnen kopte…

In de tweede helft was het overwicht wat minder maar kwam Diepenheim ook niet echt tot grote kansen. Het werd tien minuten voor tijd 2-0. Weer werd gescoord uit een hoekschop en dit keer was het de lange Sjoerd Koster die de bal tegen de touwen kopte en daarmee het duel definitief besliste. Volgende week speelt Hector het uitduel tegen koploper Sportclub Markelo dat vandaag de topper tegen Delden met 1-1 gelijk speelde.