Spelregels voor Goorse horeca tijdens School en Volksfeest

De gemeente Hof van Twente heeft voor de Goorse horecazaken een aantal spelregels opgesteld die gelden tijdens het Schoolfeestweekend. Zo worden er naast het Schoolfeest geen andere evenementen toegestaan in het centrum van Goor. Wel is het mogelijk voor horecaondernemers om hun zaak, zowel binnen als op het terras, geopend te hebben tot 02:00 uur. Een incidentele verlenging is mogelijk tot uiterlijk 03:30 uur. Alleen binnen is het ook toegestaan om live muziek of een DJ te hebben en dat is een streep door de rekening van onder meer Café Johnys en De Tapperij dat daarvoor evenals vorig jaar plannen had.


Tapwagens mogen tijdens de optocht op zondag 26 juni wel buiten worden geplaatst maar dat mag dan weer niet tijdens de Kinderoptocht op zaterdag. Tijdelijke standplaatsen voor de verkoop van etenswaren zijn toegestaan tijdens het gehele Schoolfeest. Dit is alleen mogelijk voor ondernemers in het centrum van Goor die hiervoor een standplaatsvergunning aan kunnen vragen.