Historisch museum op zoek naar herinneringen voor Hippy-tentoonstelling

Het Goors Historisch Museum wil een tentoonstelling opzetten onder de naam ‘De hippe jaren zestig, ook in Goor’ en is daarvoor op zoek naar herinneringen aan de jaren zestig. Hoe werden de flower power-feestjes gevierd en hoe zagen de Goorse jongens en meisjes er destijds uit? Welke disco’s of café’s werden bezocht en wie reed er op brommers van merken als Zundapp en Kreidler of als meisje op een zogenoemde Mobylette?

Wie heeft er bijvoorbeeld nog herinneringen aan 4 mei 1967, Hemelvaartsdag, toen het eerste popfestival in Openluchttheater de Kösterskoele werd gehouden? Het museum wil eerst een inventarisatie maken van wat er beschikbaar is en dan op een later tijdstip materiaal gaan verzamelen. Wie herinneringen wil delen kan mailen met goorsmuseum@nullkpnmail.nl of persoonlijk langs gaan bij het museum in de Stationslaan.