Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof

Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het Schoolfeestplein presenteren zich ook een groep Oekraïeners in samenwerking met de Vereniging Hof van Twente Kiev-Pechersk. Daarnaast komen er mensen vanuit de Eritrese, Turkse, Libanese, Syrische en Poolse gemeenschap en Nederlandse verenigingen met ambachten en activiteiten. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten komende zaterdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur…

Wim de Jong van de Hofkerk is voorzitter van de kerngroep en hij verheugt zich op een prachtige dag: “We hebben Kleurrijk in de Hof twee jaar achter elkaar moeten uitstellen. Nu het weer mag, zijn we daar heel blij mee. De activiteiten zijn verdeeld in vier thema’s: Kunst en cultuur, eten en drinken, muziek en dans én Groen en Duurzaam. Zelf zit de Jong zaterdag in zijn inmiddels beroemde tipitent met het opschrift: ‘blind date’. “Ik nodig mensen uit om binnen te komen voor een praatje. Het onderwerp is vrij, dat komt vanzelf”.