Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax

De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe Ondernemer van het Jaar in Goor. Een poll op deze site, die ook meetelt in de stemming voor de publieksprijs van de ondernemersvereniging, wijst uit dat ET Phonehome de beste papieren heeft. De telefoonwinkel van Erkan Topsakal kreeg op deze site 45% van de stemmen. Eco Green Twente is een goede tweede met 37%. Daarna volgen de Wereldwinkel met 8%, Jumbo Leusink met 6% en Mercom met 4%…

Er zijn op de site van Goorsnieuws ruim 2500 stemmen uitgebracht. Daar komen de stemmen van de publiekspoll op de site van Goor Collectief nog bij. Overmorgen, tijdens het traditionele aspergediner van de ondernemers bij De Bebsel, stemmen de leden zelf. Zij bepalen uiteindelijk wie ondernemer van het jaar wordt. Daarnaast bepalen de uitgebrachte stemmen van het publiek wie de publieksprijs in de wacht sleept.

Gerelateerde berichten

  • Eco Green Twente ondernemer van het jaar, publieksprijs voor Topsakal19 mei 2022 Eco Green Twente ondernemer van het jaar, publieksprijs voor Topsakal Hans en Debby Brunnekreef van Eco Green Twente zijn vanavond verkozen tot Ondernemer van het jaar in Goor. Na het traditionele aspergediner bij De Bebsel, bleek dat zij de meeste stemmen […]
  • Spannende strijd ondernemer van het jaar25 april 2022 Spannende strijd ondernemer van het jaar Wie zich over enkele weken Ondernemer van het jaar in Goor mag noemen, is nog allerminst zeker. Op de poll op onze site is inmiddels bijna 1400 keer gestemd en voorlopig is Eco Green […]
  • De genomineerden voor ondernemer van het jaar…25 maart 2022 De genomineerden voor ondernemer van het jaar… Mercom, Eco Green Twente, Jumbo Leussink, ET Phonehome en De Wereldwinkel zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in Goor. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens […]
  • Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar22 maart 2022 Andere opzet verkiezing Ondernemer van het jaar De verkiezing van Ondernemer van het jaar in Goor gaat dit jaar anders dan in voorgaande jaren. Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke […]
  • Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief15 december 2020 Geen ondernemer van jaar-verkiezing Goor Collectief De ondernemer van het jaar van Goor zal dit jaar niet worden verkozen. Dat is gisteren besloten tijdens de virtuele ledenvergadering van Goor Collectief. Normaal gesproken zouden de drie […]