Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax

De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe Ondernemer van het Jaar in Goor. Een poll op deze site, die ook meetelt in de stemming voor de publieksprijs van de ondernemersvereniging, wijst uit dat ET Phonehome de beste papieren heeft. De telefoonwinkel van Erkan Topsakal kreeg op deze site 45% van de stemmen. Eco Green Twente is een goede tweede met 37%. Daarna volgen de Wereldwinkel met 8%, Jumbo Leusink met 6% en Mercom met 4%…

Er zijn op de site van Goorsnieuws ruim 2500 stemmen uitgebracht. Daar komen de stemmen van de publiekspoll op de site van Goor Collectief nog bij. Overmorgen, tijdens het traditionele aspergediner van de ondernemers bij De Bebsel, stemmen de leden zelf. Zij bepalen uiteindelijk wie ondernemer van het jaar wordt. Daarnaast bepalen de uitgebrachte stemmen van het publiek wie de publieksprijs in de wacht sleept.