Goorse EHBO-ers geslaagd

De EHBO afdeling Goor heeft er weer negen hulpverleners bij. Voor de afgelopen cursus zijn 9 mensen geslaagd. Het beibehorende diploma werd uitgereikt aan Ilhan Örgülü, Marcella Snippers, Thies Haverkate, Romy Leeftink, Mark Oltwater, Lisette Bongers, Michaela Asbroek, Dominic Spapé en Patrick Spapé. Na de zomervakantie is een nieuwe cursus waarvoor mensen zich via de mail kunnen opgeven: ehbogoor@nulllive.nl.

Gerelateerde berichten

  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]
  • EHBO: M’n lust en m’n leven…25 oktober 2016 EHBO: M’n lust en m’n leven… Binnenkort mag ik weer. Mijn grootste hobby. De jaarlijkse herhalingsles van de EHBO. Het is een grote eer om dat diploma te hebben en het staat ook redelijk goed op je cv. Ik heb geen […]
  • Moestuincursus bij De Reggetuin4 mei 2022 Moestuincursus bij De Reggetuin De Reggetuin organiseert in samenwerking met de gemeente Hof van Twente en Derk Huizinga van ‘Eigen moestuin, eigen voorraad’ een cursus ‘moestuin aanleggen en groente en fruit […]
  • Ook vioolcursus in De Reggehof2 mei 2022 Ook vioolcursus in De Reggehof Naast de saxofooncursus biedt Home of Talents ook een kosteloze sessie aan voor de viool. In de vioolcursus ‘van niets tot iets’ ga je onder leiding van docent Dries Lansdorp kennismaken […]
  • Vrouwelijk naakt in de Goorse bibliotheek13 februari 2022 Vrouwelijk naakt in de Goorse bibliotheek Komende donderdag 3 maart start in de bibliotheek Goor de cursus 'Het vrouwelijk naakt in de beeldende kunst'. Één van de meest afgebeelde thema's in de beeldende kunst is het vrouwelijk […]