Twenthe verliest ook bij Reünie

Twenthe Goor heeft vanavond de veertiende nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van trainer Mark Bolink verloor met 2-1 bij Reünie. In Borculo werd op slag van rust gescoord door de thuisploeg en ook na de hervatting vond de gastheer het net tegen de geplaagde formatie van de Tricolores. Invaller Mark Nijland van het tweede bracht de spanning terug in de wedstrijd vanaf de strafschopstip, maar daar bleef het bij. Door de nederlaag moet Twenthe nog altijd rekening houden met de nacompetitie in de strijd tegen degradatie. Concurrenten zijn onder meer Hector en Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC16 oktober 2021 Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC Na twee zeges en een nipte nederlaag, gaat GFC in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal vanmiddag op bezoek bij ATC '65 in Hengelo (14:30 uur). Die ploeg heeft 3 punten minder dan […]
  • Alleen GFC thuis dit weekeinde9 oktober 2021 Alleen GFC thuis dit weekeinde Wie het voetbal in de standaard vierde klasse senioren dit weekeinde in Goor wil aanschouwen moet vanmiddag op sportpark Heeckeren zijn. GFC 1 trapt daar om 14:30 uur af tegen AVC […]
  • Twenthe na slappe tweede helft onderuit bij Reünie16 februari 2020 Twenthe na slappe tweede helft onderuit bij Reünie Twenthe Goor heeft wederom een nederlaag geleden in de vierde klasse B. In Borculo was titelkandidaat Reunie met 3-1 te sterk voor de Goorse bezoekers, die na rust machteloos opereerden. […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]