Paultje duizendpoot Schabbink 50 jaar!

Groot feest bij één van de opperste fuifnummers van Goor. Journalist en muzikant Paul Schabbink ziet morgen Abraham. Één der scribenten van deze site gaat deze bijzondere mijlpaal later deze zomer nog uitgebreid vieren, maar de bakkerszoon heeft ook vanavond al veel visite mogen ontvangen in zijn eigen café. Zo waren ook The Partygangsters aan de Kerkstraat te vinden, waar uiteraard ook de nodige andere spandoeken staan voor de lokale duizendpoot.

Gerelateerde berichten

  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Indrukwekkende dodenherdenking in Goor4 mei 2022 Indrukwekkende dodenherdenking in Goor Indrukwekkende toespraken en muzikale momenten tijdens de Dodenherdenking vanavond in Goor. Die begon op 't Schild met een kranslegging bij het Poolse monument waarna in een stille tocht […]