Wie heeft het verkeerde jasje meegenomen?

In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een blauw jasje. Deze mail kregen wij van een trouwe bezoeker: “Heeft iemand het verkeerde jasje meegenomen bij De Bebsel. Het gaat om een mannenjasje met het Schoolfeestreisje van afgelopen donderdag. Het is een blauw-gewateerd dun jasje en er zit een muntje in van Albert Heijn. Er hangen nog jasjes bij De Bebsel, welke zijn overgebleven. Kijk even allicht goed aan de kapstok thuis. Bij vergissing, graag melden bij de Bebsel”, aldus Bram Faber.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbosje gevonden in de Rozenstraat14 juni 2022 Sleutelbosje gevonden in de Rozenstraat Een sleutelbosje met daaraan een gouden handje (foto) is gevonden in de Rozenstraat. Wie het mist kan bellen met telefoonnummer 06-13075042.
  • Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd24 juni 2016 Echtpaar Haverkate 40 jaar getrouwd Groot feest in huize Haverkate. Zij zijn vandaag veertig jaar getrouwd. Het Robijnen echtpaar viert deze bijzondere mijlpaal met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen. Zij willen […]
  • Band Knap’n zingt ruim 9000 euro bij elkaar12 september 2010 Band Knap’n zingt ruim 9000 euro bij elkaar Het Villa Joep-concert in De Haverkamp, georganiseerd door de deels Goorse band Knap'n, heeft vanmiddag ruim 9000 euro opgeleverd. Het bedrag komt geheel ten goede aan de stichting, die […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]
  • Auto tegen boom op Oude Diepenheimseweg12 februari 2012 Auto tegen boom op Oude Diepenheimseweg Zaterdagmorgen rond 02.00 uur zijn twee mannen gewond geraakt nadat zij met een auto tegen een boom botsten. Het ongeval gebeurde op de Oude Diepenheimseweg, net buiten Goor. De twee […]